Over ons

EAGLE-ACCESS B.V. opgericht op 29 juli 2016 door Marco Klitsie en Willem Prins. Zij zijn betrokken sinds 2003 bij de ontwikkeling, het ontwerp, de engineering van Offshore access systemen. Deze ervaring en grondige kennis van alle ins en outs op dit gebied heeft geresulteerd in verschillende access systemen die momenteel op de markt actief zijn en vormen de basis van het EAGLE-ACCESS-concept.

Analyse van de huidige Offshore Access Systemen laat zien dat deze maar ten dele voldoen aan de eisen van de huidige markt. EAGLE-ACCESS nieuwe benadering beantwoordt de werkelijke behoeften van de Offshore Access markt voor nu en de toekomst.

Ir. Willem Prins

Ir. Willem Prins

Technical Manager

Afgestudeerd aan de Universiteit van Delft en heeft ruim 40 jaar design ervaring. Eigenaar van het gerenommeerde ingenieursbureau Praxis. Veel ervaring in kraanbouw, material handling, productie automatisering transport systemen etc. daarnaast vanaf het eerste begin betrokken bij de offshore access systemen. En betrokken bij een aanzienlijk deel van de huidige systemen in de markt.

Marco Klitsie

Marco Klitsie

General Manager

Met ruim 30 jaar ervaring als project en programma manager maar daarnaast ook in commerciële functies voor de ontwikkeling en realisatie van veelal complexe Multidisciplinaire systemen voor enkelstuks en series. Dit voor uiteenlopende markten zoals defensie, Luchtvaart, Ruimtevaart Staal industrie, nucleair, Offshore, Big Science en onderzoeksinstituten. Internationaal georiënteerd en ervaring met verschillende talen, culturen en achtergronden.

Bij Offshore Solutions in IJmuiden was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en de fabricage van de “Next Generation OAS” en inmiddels bijna 10 jaar betrokken bij Offshore access.