Over ons

EAGLE-ACCESS B.V. is in 2016 opgericht door Marco Klitsie en Willem Prins. Beide zijn sinds 2003 betrokken bij ontwikkeling, ontwerp, engineering van offshore access systemen die momenteel op de markt zijn. Met de ervaring en kennis van alle ins en outs is de basis gevormd van het EAGLE-ACCESS systeem.

Het EAGLE-ACCESS systeem voldoet volledig aan de behoeften van de huidige offshore access markt, voor nu en in de toekomst.

EAGLE-ACCESS, now that’s “Walk to Work”!

Ir. Willem Prins

Ir. Willem Prins

Technical Manager

Willem is Werktuigbouwkundig Ingenieur, afgestudeerd aan de TU Delft. Willem is eigenaar van het gerenommeerde Ingenieursburo Praxis B.V. Met ruim 40 jaar design ervaring, ervaring in kraanbouw, material handling, productie automatisering transportsystemen is hij een waardevolle speler in de markt. Daarbij komt dat Willem vanaf het begin betrokken is bij de eerste offshore access systemen, zo ook bij een aanzienlijk deel van de huidige systemen in de markt.

w.prins@eagle-access.nl

Marco Klitsie

Marco Klitsie

General Manager

Met ruim 30 jaar ervaring als project en programma manager maar daarnaast ook in commerciële functies voor de ontwikkeling en realisatie van veelal complexe Multidisciplinaire systemen voor enkelstuks en series. Dit voor uiteenlopende markten zoals defensie, Luchtvaart, Ruimtevaart Staal industrie, nucleair, Offshore, Big Science en onderzoeksinstituten. Internationaal georiënteerd en ervaring met verschillende talen, culturen en achtergronden.

Bij Offshore Solutions in IJmuiden was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en de fabricage van de “Next Generation OAS” en inmiddels bijna 10 jaar betrokken bij Offshore access.

m.klitsie@eagle-access.nl

https://www.linkedin.com/in/marcoklitsie/